"İhracatta e-Dönüşüm Zirvesi" İstanbul'da!

"İhracatta e-Dönüşüm Zirvesi" İstanbul'da!

"İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatci Birlikleri (İTKİB)", "İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB)", "İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB)" ve ePlatform ortak organizasyonunda, "Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB)" ve "Gümrük ve Ticaret Bakanlığı(GTB)" katılımcıları ile "İhracatta e-Dönüşüm Zirvesi" 15 Aralık 2016'da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) binasında!...

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın yeni kapsama aldığı ve 1 Ocak 2017 tarihinde kullanıma başlanacak olan "e-İrsaliye" ve “İhracatta e-Fatura” uygulamaları başta olmak üzere diğer tüm e-Dönüşüm Uygulamaları aynı etkinlikte katılımcılara tüm detaylarıyla kanun koyucular tarafından anlatılıyor.

Etkinlikte;

  • Yeni yayınlanan tebliğ ile e-İrsaliye uygulaması gönüllü katılımlarla kullanıma başlanılması,
  • Gümrük işlemlerinde ise mal ihracı ve yolcu beraberi eşya ihracı kapsamında fatura düzenleyecek mükelleflere, 01 Ocak 2017 tarihi itibariyle söz konusu faturalarını e-fatura olarak düzenleme zorunluluğu getirilmesi,
  • e-Fatura, e-Defter ve e-Arşiv Fatura kullanımı zorunlulukları gibi detayların aktarılacağı etkinlikte katılımcıların tüm soruları cevaplandırılacak.

Bu konularda ve diğer tüm e-Dönüşüm uygulamaları hakkında da güncel mevzuatların aktarılacağı etkinliğimize davetlisiniz.

Program

*Katılım salon kapasitesi ile sınırlı olup başvuru önceliğine göre kayıt yapılacaktır.