Gaziantep Sanayisine ve Lezzetine Yön Verenler ePlatform'u Seçti !

Gaziantep Sanayisine ve Lezzetine Yön Verenler ePlatform'u Seçti !

Yüzlerce Kurumsal müşterisi olan ePlatform'a yeni referanslarımız ile değer katmaya devam ediyoruz...

Gaziantep Organize Sanayisinin yönetimini üstlenen OSB 1., 2., 3., 4., ve 5. Müdürlükleri ile Gaziantep sanayisine öncü olan Naksan Holding ve tüm grup şirketleri ve Gaziantep'in vazgeçilmez en uğrak lezzet adresi olan İmam Çağdaş Kebap ve Baklava e-Fatura, e-Defter ve e-Arşiv ihtiyaçlarında ePlatform'u tercih etti!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi

Gaziantep sanayisine yön veren, içinde binlerce adet firma bulunduran, 5 bölgesi ile birlikte 4325 hektarlık alanıyla Türkiye’ nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi konumuna gelen ve binlerce kişiye iş istihdamını gerçekleştiren GAOSB'de toplamda 800 firma faaliyet göstermektedir.

800 Firma, Tekstil (357), Gıda (190), Plastik (70), Kimya (56), Diğer (127) sektörlerinde 43 milyon metrekarelik alanda hizmet vermekte ve 130 bin işçi istihdamı ile yaklaşık 173 ülkeye ihracat yapılmaktadır.

OSB Projesinde, Logo ERP sisteminin farklı versiyonları ile ABYSIS (Abone Yönetim Sistemi) sistemi ePlatform ile entegre edilerek, firmalara hem ticari hem de doğalgaz, su ve elektrik faturalarının elektronik olarak düzenlenmesi sağlanmıştır.

Naksan Holding ve Grup Şirketleri

Temelleri 1940 yılında atılan Naksan Holding, kurumsal yönetim anlayışı ile değişimin hep bir adım önünde giderek sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük ve başarılı gruplarından biri haline gelmiştir.

Başarılı yönetimi ile yurt ve dünya ölçeğindeki şirketleri bünyesinde bulunduran Naksan Holding, günümüzde Plastik Ambalajın yanı sıra, Enerji, Tekstil, Teknoloji ve Lojistik sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Atılan bu temel üzerinde yükselen "üretici firma" sıfatıyla, Naksan Holding; güçlü ekonomik yapısı ile ulusal ve uluslararası alanda söz sahibi bir Dünya şirketine dönüştü.

Naksan Holding ve Grup Şirketleri e-Dönüşüm projesinde, şirketlerde kullanılmakta olan SAP ERP ve Nebim ERP sistemleri ile Lokal ve Bulut ePlatform entegrasyonu sağlanarak Naksan Holding ve bağlı 8 grup şirketi ePlatform ile e-Fatura, e-Defter ve e-Arşiv ihtiyaçlarını karşıladı.

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava

İmam Çağdaş’ın efsanevi lezzetlerini Gaziantep’e yolu düşüp de tatmayan hemen hemen yok gibidir. Kalaylı bakır çanak içindeki ayranı kaşıkla içip, kebap ve baklavanın en dayanılmaz lezzetini zihninize kazıdıktan sonra, o güne kadar bildiğiniz tüm lezzetleri yeniden gözden geçirirsiniz. Ve bu mekân sonraki zamanlarda hep aklınızda kalır, sizi hep kendine çeker.

Aynı zamanda koca bir baklava imalathanesi olan bu mekandan, her gün üzerlerinde İstanbul, Ankara, İskenderun ve daha nice kentin adresleri yazılı olan üç kiloluk baklava tepsileri,  otobüslerle, hala o lezzeti unutamayan müşterileri için yola çıkar. Yıllardır süregelen bir alışkanlık, ayrı bir hizmettir bu İmam Çağdaş için. Bu müşteriler arasında Cumhurbaşkanları, ünlü siyasetçiler, yabancı büyükelçiler, sanatçılar, yazarlar da vardır.

İmam Çağdaş’ın baklava lezzeti, sınır ötesine Almanya ve ABD’ye de ulaşır. Ancak dış talep, Gaziantep’ten yurt dışına sefer yapılmadığı için karşılanamaz. Küba lideri Fidel Castro bile  milletvekillerinin gezisi sırasında Çağdaş’ın ürünlerinden tatma imkanı bulur.

Kültür Bakanlığı’nın isteği ile Kuveyt ve Bahreyn’de açılan fuarlara da katılır ve büyük ilgi görürler.

İmam Çağdaş Kebap ve Baklava ve diğer grup şirketinde Mikro ERP ve Logo ERP ile ePlatform entegrasyonu sağlanarak e-Dönüşüm projesi başarıyla canlıya geçirilmiştir.