ePlatform ile “e-Arşiv Özel Entegratörü” Medyasoft

ePlatform ile “e-Arşiv Özel Entegratörü” Medyasoft

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) onayını alarak e-Arşiv Özel Entegratörü olan Medyasoft, bulut tabanlı, hızlı ve kullanıcı dostu çözümü ePlatform ile e-Arşiv hizmetini tüm Türkiye genelinde müşterilerine sunmaya başladı.

Pazara e-Devlet çözümleri sunmayı stratejik hedeflerinden biri olarak belirleyen Medyasoft, e-Dönüşüm süreçlerinde kendi geliştirdiği ePlatform ürün ailesi ile yetkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz dönemde e-Defter çözümü ile uyumlu yazılım onayı aldıktan sonra e-Fatura için de Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan onay alarak Özel Entegratör olmuştu.

Sektördeki ihtiyaçları yakından analiz ederek, bu alandaki açığı kapatmak isteyen Medyasoft, e-Arşiv için de gerekli Özel Entegrasyon Testleri, 7x24 İş Sürekliliği ve Felaketten Kurtarma Merkezi kriterlerini yerine getirip,  ISO 22301 Uluslararası Sosyal Güvenlik İş Sürekliliği Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi, ISO 20000 Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetimi Sistemi standartlarına uyumlu hale geldi ve e-Arşiv Özel Entegratörü oldu.

ePlatform, Gelişmiş Bulut Bilişim Teknolojisi (DorukNet Güvencesiyle),  ERP Bağımsız Entegrasyon,  Merkezi Destek Sistemi,  Gelişmiş Yetkilendirme Aracı (LDAP Entegrasyon), Kullanıcı Bilgilendirme Sistemi (e-mail, SMS), Gerçek Zamanlı Gösterim, Tepkisel (Responsive) Tasarım, Kurulum ve Güncelleme Sihirbazı, İşinizle Büyüyen Alt Yapı ve  Kesintilerden Etkilenmeyen İş Süreci’nden oluşan 10 yenilikçi özelliğiyle e-Arşiv Entegratörü oldu.