e-Fatura, İhracatta e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye İle İlgili Herşey Balıkesir'deydi!

e-Fatura, İhracatta e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye İle İlgili Herşey Balıkesir'deydi!

Balıkesir Sanayisi Odası ile birlikte gerçekleştirdiğimiz seminerde Balıkesir Sanayisi, e-Dönüşüm Uygulamaları ile ilgili merak ettiği tüm soruların cevaplarını ilk ağızdan dinledi...

Yoğun katılımın olduğun olduğu seminere ihracat yapan firmalar da 1 Ocak tarihinde kullanmaya başlayacakları İhracatta e-Fatura'yı dinlemek için büyük ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur'un yaptığı seminerde Gelir İdaresi Başkanlığı, Gelir İdaresi Şube Müdürü Şahin Engin Uysal tarafından katılımcılara İhracatta e-Fatura dışında e-Defter ve e-Arşiv ile ilgili genel bilgilendirme yapılarak 2017 yılında uygulamaya geçilecek e-İrsaliye ile ilgili düzenlemeler aktarıldı.

Katılımcıların bu konularda merak ettikleri tüm soruların cevaplarını aldıkları etkinliğimizde yeni uygulamaların avantajları ve kullanım yöntemleri anlatılmış oldu.

Seminerin devamında ePlatform Genel Müdürü Taylan Portakaldalı ise Bulut Şirket ile şirketlerin ihtiyacı olan tüm IT çözümlerine bulut teknolojisi üzerinden kolay, hızlı ve maliyet avantajları ile faydalanabileceklerini ve yasal geçerliliği olan elektronik belgelerinin güvenle nasıl saklanabileceği hakkında bilgiler verdi. Ayrıca ePlatform Bulut Şirket'te tüm e-Dönüşüm uygulamalarının tek bir portaldan ve mobil uygulamalardan nasıl hizmet verdiği ve kişilere göre farklı yetkilendirmelerle güvenliğin nasıl sağlandığı anlatıldı.

Etkinliklerimiz ve güncel mevzuatlarla ilgili duyurularımızı öncelikli takip edebilmek için bizi web sitemiz veya sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.